Wat keken wij als organisatie uit naar alweer de zevende editie begin september, de voorbereidingen waren reeds begonnen en we hadden uiteraard het doel om de editie van 2018 te overtreffen. Helaas houdt Corona iedereen bezig, we hadden in april goede hoop dat we in september voor heel Eemnes weer een mooi feest zouden kunnen organiseren. Helaas hebben wij moeten besluiten dat het organiseren van Pulling Eemnes binnen de nu geldende regelgeving van de overheid en het RIVM niet haalbaar is. Zolang we leven in een 1,5 meter samenleving en hygiƫne belangrijker is dan ooit te voren, is een evenement organiseren van deze omvang niet mogelijk.

Wij als organisatie vinden dit erg jammer, maar beseffen ook dat er momenteel belangrijkere zaken zijn dan Pulling Eemnes, en dat zijn gezondheid, aandacht voor de medemens en een economie die weer op gang komt. We beloven echter wel aan heel Eemnes, dat zodra het mogelijk is en verantwoord, wij er alles aan doen om iets moois in het vooruitzicht te stellen voor ons allen!

Voor nu dus helaas geen trekkertrek, caravanrace en feest. We kijken uit naar betere tijden. We wensen iedereen het allerbeste in deze tijd en een hele fijne vakantie!