Grote belangstelling bij succesvolle Pulling Eemnes

Waar het vooraf groots werd aangekondigd, was er geen woord van gelogen! Met spectaculaire motorsport, waar het publiek van smulde, werd het lustrum van Pulling Eemnes groots gevierd. Met een cadeau aan het publiek, sponsoren en gemeente werd op vrijdag het feestweekend ingeluid met een gratis show waar het entertainmentniveau een 10 met een griffel kreeg. Als aanvulling op het trekkertrekevenement werd aan dit lustrum een caravanrace plus een paar prachtige shows van diverse terreinmonsters toegevoegd. Oorverdovend, stof, inhaalacties, snelheid, hilariteit, humoristische commentaar, gillende kinderen, noem maar op, het waren de feiten van dit spektakel. Winnaar Johan Wiggerts mag zich de komende twee jaar koning van de camping noemen.

De volgende dag stond er een volgend spektakelstuk op de agenda “trekkertrek” . Vroeg in de ochtend ging er een buitje over het terrein heen, het bleek een buitje tegen het stof te zijn, de rest van de dag was het heerlijk vertoeven aan de Te Veenweg Zuid. Het beloofde pk geweld kwam in de middag tot een hoogtepunt toen Eemnesser Gerard Groenestein in de 3 ton vrije klasse op zijn thuis baan de eerste prijs veroverde. Het geweld van deze tractoren met een oorverdovend geluid liet de grond trillen in Eemnes. Ook toen een deelnemer van de ITPV de Eemnesser klei onderschatte, had dit voor hem een nare uitwerking, hij ging door een verkeerde afstelling van zijn trekker naast de baan waardoor hij van het gas moest, hierdoor werd hij omgeduwd door de sleepwagen met de nodige schade van dien. De deelnemer had deze dag de titel binnen kunnen halen. Door tot diep in de nacht te sleutelen haalde hij de volgende dag toch de titel in Schipluiden. Met een afsluitend feest met diverse zangers werd het evenement laat op de avond afgesloten.

Het enthousiaste publiek liet duidelijk merken dat dit entertainment grote belangstelling geniet in de regio en ver daar buiten. De professionaliteit van dit groeiende evenement is niet onopgemerkt gebleven gezien het groeiend aantal publiek en deelnemers. En nu wachten tot 2018!